Raya Photo Shoot

Update: The photo shoot will go ahead as planned. See you there!

This picture was from 2003.


And this one was taken in 2004.


Last year's photo.

Are you missing from these pictures? Don't want to miss out again? Read on...

The 2006 edition of MaSA's annual Raya Photo Shoot will he held this Sunday, Sept 24. We'll meet on the Quad-side of the Union at 3pm. That isn't too early for a Sunday, is it?

Check this website again on Saturday night to re-confirm. The weather seems to be changing on a whim these past few days. As of now, the weather seems nice.

-Adzwan

This entry was posted on Friday, September 22, 2006. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

10 Responses to “Raya Photo Shoot”

ezamil said...

damn...senior senior kita nampak muda masa year 2003. sekarang dah nampak tua haha. aku pun tua ar jugak. dah 20 sekarang =)

Firdaus Tarmizi said...

Dan semakin bertanduk.

fazri said...

selamat berpuasa semua.

fazri said...

btw, terjumpa gambar raya MASA 2001(click on my name).

Jamil said...

gilak ah fifi.. pakai spek merah tu hahaha woi ungku bila nak turun champaign?

fred said...

uish sape mamat yg pakai baju biru tu? kwn baik ko eh ungku? hehe..

fazri said...

fred, tu kan ex-abang angkat/idola kau, buat2 tak kenal pulak.... banyak org lain boleh verify....
BTW, aku bukan nak jadi judgemental ke apa, tapi ada seorang tu, nama sebenar firdaus(nama syurga lagi), datang US, lupa daratan/hilang tujuan dan kemudiannya meng-embrace nama barat yang ntah apa2 dan takda connection langsung dengan nama sebenar, f*ed (nama di*kan untuk protect identity sebenar).anyway sempena bulan mulia ni, tak payah gaduh2 (because I will crush you, biatch).sekian, terima kasih.

firdaus aka fred said...

slalunye orang sambut ramadhan dgn azam utk beribadat, meminta ampun pada tuhan.. tp ada juga sesetengah orang yang menyambut dgn fitnah.. oleh itu, marilah kita sama2 berdoa supaya dijauhkan daripada perkara2 yang sedemikian rupa.. nauzubillah..

farhan said...

Rofl. Heh gile berbeza 03 -> 05

suzana said...

Abg Fazri nmpk hensem la dalam gambar. bole berkenalan tak :p